utorok 5. júna 2012

Automatika používaná pre sekcionálne brány a hlavní výrobcovia, od ktorých môže byť aj Vaša budúca brána

Sekcionálne garážové brány s automatikou už preukázali v praxi svoje vynikájúce úžitkové vlastnosti a sú čoraz viac populárne. 


Medzi najznámejších výrobcov brán, ich komponentov a príslušenstva sa v Európe radia veľké firmy ako napríklad Hörmann, spoločnosti FlexiForce a TorqueForce, resp. výrobca DoorHan. 
Sendvičové panely pre uvedené brány vyrábajú Tecsedo Bremet, Hörmann, ale aj DoorHan a iné firmy. Pri výrobe sa uplatňujú prísne kvalitatívne kritériá a preto aj ich výrobky sú podstatne drahšie, ale aj trvácnejšie v porovnaní s lacnými konkurenčnými výrobkami.
Kvalita produkcie firmy Hörmann je všeobecne uznávaná odborníkmi v tejto oblasti a radí ju na vedúcu priečku medzi konkurenčnými firmami na trhu automatických brán. Okrem spomínanej kvality aj v ďalších kritériach akými sú možnosť výberu typov a materiálov panelov, ako aj farebnej škály vyrábaného sortimentu sú značný kus pred konkurenciou. K vysokej atraktívnosti sortimentu prispieve bezosporu a široká designová škála s rôznymi  dekoratívnymi prvkami.


Vďaka patentovo chránenej torznej pružine, ktorou sú vybavené garážové brány Hörmann na oboch stranách, majú veľmi ľahký chod. Tento systém sekcionálnej brány v prípade poškodenia pružiny okamžite zastaví bránu a nedovolí jej spadnúť.
Hörmann vyrába brány s tepelnou izoláciou, ktoré sa súčasne vyznačujú aj zvukovoizolačnými vlastnosťami. 
Veľmi atraktívny vzhľad kazetovej brány dopĺňa ešte možnosť voľby alternatívy pre vykurované, resp. nevykurované garáže a miestnosti. Výrobca ponúka jednoduché alebo dvojité steny brány.
Majiteľom objektov, ktorý viac uprednostňujú a požadujú mimoriadnu stabilitu brány, bude najviac vyhovovať  typ brány EPU. Je vyrobená z oceľového plechu a rovnomerne vyplnená  polyuretánovou penou tuhej štruktúry.
Alebo sa Vám viac páčia drevené brány. Aj pre klientov preferujúcich tento typ má spomenutá firma  ideálne riešenie. Sú vyrobené z dreveného masívu, ktorý je starostlivo vyberaný a dobre ošetrený 2-násobnou impregnáciou, čím je dokonale ochránená pred škodcami dreva na dlhé roky.
Ak sa pozrieme na technické vybavenie a celkovú úroveň bezpečnosti výrobkov firmy Hörmann tieto sa radia taktiež k špičke na trhu. Tesnenia na všetkých štyroch stranách, tesnenie v strede, bezpečné umiestnenie kábla a ktomu ešte ochrana proti priškripnutiu prstov na bočných krabiciach.
Všetky brány a pohony sú podrobované náročným testom ako systém ochrany a vyhovujú požiadavkam platných noriem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára